två dagar

 
Halloj! 
Nervös, pirrig, förväntansfull, glad, orolig, taggad och ja det är mycket känslostormar nu. Men det är nog bara bra att vara lite nervös! 
Igår vart det lite partaj och det här med att säga hejdå till kompisar är inte det roligaste, som man kommer sakna dom. Likaså släkt och familj. 
Och det första jag läser när jag vaknade idag var att ett plan hade störtat. Det känns ju väldigt bra det här, jajamensan, positivt tänk nu Lisa! Tänkte skriva lite av fortsättningen på hur resan kommer att se ut. 
 
Vi kommer till Melbourne, Australien i mitten på december och där ska vi tillbringa ungefär en vecka. (Elin 5 dagar då familjen Lagergren landar i Sydney den runt den 19 december) Vi tar oss sedan upp till Sydney och firar jul och nyår och ser vad den staden har att bjuda på för roligt. Hoppas även på mycket sooool! Elin kommer resa med sin familj och se Australien tillsammans. Jag, Majsen och Lovisa kommer ta oss längs östkusten med stopp som Byron bay, Surfers paradise, Gold coast, Brisbane, Cairns m.m. Är så förväntansfull på hela Australien, har velat åka dit så länge och nu äntligen är det dags! 
Runt den 6 februari lämnar vi Austalien och fortsätter til Nya Zeeland! Vi kommer landa i Auckland som är en ganska stor stad som  finns på nordön. Vi kollar vad den staden har att se och sen tar vi oss vidare ner till sydön med lite olika stopp på vägen. Tror att det finns sjukt mycket att göra så vi kommer nog inte bli rastlösa. Att hyra en bil och ta sig runt på egen hand är nog det vi kommer göra! Ska bli sjukt häftigt att få upleva Nya Zeeland, fattar nog inte att vi ska dit faktiskt.
I början på mars kommer vi lämna Nya Zeeland och fortsätta till Indonesien som planen ser ut just nu i alla fall. Bali, Lombok, Gili öarna och Jakarta är det som lockar oss mest. Vi har inte bokat eller bestämt något gällande Indonesien, så vi får se vart vi hamnar. Lite spontana måste man ju vara också! 
 
I slutet på mars räknar vi med att vara på svensk mark igen. Det kommer gå väldigt snabbt dom här månaderna, herregud. Nu blev jag ännu mer nervös. Och taggad. Måste chilla lite. Andas. 
Japp, men vi hörs då. 
/Lisa 
 
Allmänt | | En kommentar |
Upp