29 december

Hejsan hoppsan! 

Igår flyttade vi ju in på ett nytt hostel mer inne i stan - Sydney Central YHA. Helt gigantiskt med tio våningar, väldigt fräscht och folk verkligen överallt. Det finns egen bio, pool, takterrass, café och det mesta man kan önska sig. Helt perfekt! 
På dagen gjorde vi inte så mycket, känns som vi alltid skriver att vi inte gör nått, men det gör vi faktiskt haha. Det är bara vädret som inte har varit på vår sida riktigt, och man vill ju göra saker utomhus. 
På kvällen hade vill chillkväll med Andreas och Calle, jättemysigt! 

Idag har vi haft en jättebra dag! 
Vi hoppade pigga och glada upp ur sängarna (önskar att de vore så, inte riktigt) såg att de va fint väder, drog på oss joggingskor och började traska genom denna vackra stad. Vi började med Darling Harbour som ligger ca 10 min därifrån vi bor. Jättevackert med alla båtar och mysiga restauranger. Vi tog sedan en liten båttur över till Circular Quay - där operahuset och Harbour Bridge är. Gick omkring där i några timmar, åt glass i en park och sen gick vi till stan och kikade lite i affärer. Lite senare mötte vi upp Calle och Andreas, gick och köpte lite jordgubbar och massa annat gott och satte oss i Botanic Garden. Jättemysigt och ääääntligen har det varit varmt idag! Ca 25 grader och jättesoligt. Lyckats bränna oss lite också, läs Lisa och Lovisa. Majsen var duktig och smörja sig.. 

Nu sitter vi på hostelet och ska bestämma vad vi ska göra på nyår, vilket inte är det lättaste. Men det ska nog lösa sig! 
Nu är det dags att sova, puss och kram! 











Allmänt | | Kommentera |
Upp